Smrt nastupi nepredvidivo i nenadano, bez obzira na doba dana ili noći, zato smo za Vas u Pogrebnoj službi TD Komunalac d.o.o. dostupni 24 sata na dan na telefonu 098 99 77 899.

Sigurni smo da gubitak bližnjeg stvara bolnu promjenu u Vašem životu. Naš je zadatak pomoći Vam tijekom tih teških trenutaka, i to pripremom i uređenjem svih potrebnih formalnosti. K tome, vodimo pogrebne knjige i u cijelosti se brinemo za sve što je potrebno za dostojanstven ispraćaj pokojnika na njegov posljednji put.


*KADA SMRT NASTUPI U KUĆI*

Kada smrt nastupi u kući, pokojnika mora pregledati dežurni liječnik, zbog čega je prvo potrebno nazvati hitnu službu na broj 194 i pripremiti pokojnika za pregled. Taj se pregled treba obaviti u roku od 6 do 8 sati od smrti. Liječnici se brinu da pregled obave što prije te će nakon pregleda pokojnika izdati potvrdu o smrti, prijavu činjenice smrti i dozvolu za pokop.Nakon obavještavanja Hitne pomoći, obratite se u Pogrebnu službu TD Komunalac d.o.o. dostupni 24 sata na dan na telefonu 098 99 77 899, gdje ćemo dogovoriti prijevoz pokojnika u našu mrtvačnicu ili na odjel patologije u slučaju dodatne obdukcije.

*KADA SMRT NASTUPI U BOLNICI, STARAČKOM DOMU ILI IZVAN KUĆE*

Nakon što ste primili obavijest o smrti iz bolnice ili staračkog doma, prvo se obratite u Pogrebnu službu TD Komunalac d.o.o. gdje ćemo sa Vama ugovoriti mjesto i vrijeme sahrane, popuniti prijavu za obavljanje pokopa, odabrati pogrebnu opremu te obaviti preuzimanje i prijevoz pokojnika u za to predviđeno mjesto, u sanitarno kontroliranim uvjetima. Oproštaj od pokojnika bit će omogućen u posebno pripremljenom prostoru naše mrtvačnice.